Detta inlägg innehåller skamlös och stolt reklam för mina fotoprodukter. Jag har velat genomföra detta så länge och nu är det dags! Via Society 6 kan ni nu köpa produkter med mina foton på. Ni hittar till webshopen genom menyn ovanför headern högst upp på sidan.

Fotoprodukter i webshop society6 - reaktionista.se

Hjälp mig att utveckla nya fotoprodukter

I dagsläget finns det tre foton i min webshop och flera varianter av fotoprodukter att välja mellan. Det är foton som är efterfrågade sedan innan. Jag kommer att fylla på med fler foton efterhand. Här behöver jag också era önskningar. Vilka foton vill du se i webshopen? Vad skulle du vilja ha som foto på en vägg hemma hos dig eller på en anteckningsbok, kudde eller mobilskal?

Flickr finns mina foton här från bloggen samlade. Maila mig en länk till fotot via reaktionista[a]gmail.com så lägger jag upp den så snart jag kan. Du kan också kommentera under en bild på Instagram eller direkt under ett inlägg här på bloggen. Eller om du redan nu har ett foto på näthinnan kan du försöka beskriva hur det såg ut i en kommentar så letar jag reda på den. All feedback är välkommen.

Sprid gärna ordet till människor i din närhet.

Tack för att ni hejar på mig när jag fortsätter utveckla min dröm. <3

SparaSpara

15 kommentarer

  1. Men vad kul! Och häftigt! Blir så jädra inspirerad att ta tag i den där webshopen jag inte vågat mig på än.

  2. Pingback: SEPTEMBER 2017 | 30-årsdag, omställning och lust. | REAKTIONISTA

Kommentera