Untitled

En solig höstsöndag för några veckor sedan skulle jag åka till Stockholm för att fira Aron som fyller år bara några dagar efter mig. På vägen dit stannade vi för att äta lunch i den här ljuvliga gröna miljön. Zetas trädgårdscafé. Tipsar om att de har höstmarknad nu i helgen!

UntitledUntitled

Vi avnjöt varsin smörgås med kallrökt lax och mumsig röra till. Jag blev helt förälskad i inredningen, porslinet och för att inte tala om bestickkuverten med brödbit i.

Untitled
Untitled

Med mätta magar strosade vi igenom trädgårdsbutikens gångar, blomställningar och små bodar med diverse trädgårdsredskap och korgar med mera. Älskar att strosa runt så här bland grönskan och ta långa djupa andetag. Meditativt!

Untitled
Untitled
Untitled

Jag tog hem en trefärgad ljungväxt. Lagom höstblomma att pryda balkongen med.

Untitled

Sedan var det dags för födelsedagsfika! Kära återseenden, de bästa kanelbullarna och en hel meny av hembakta kakor. Aron är kanelbulle-fantast och Erika följer alla bakbloggar värda att nämna (men jag är övertygad om att hon överträffar dem alla!). Till och med egengjorda biskvier! Såå lyxigt. På vägen hem fick vi också njuta av en guldvarm solnedgång.

Untitled
Untitled

5 kommentarer

  1. Åh vad fint! Jag hade faktiskt tänkt åka dit i helgen och gå på höstmarknaden, måste bara kolla ifall min kära mor vill ackompanjera mig 🙂 🙂 🙂

  2. Pingback: 2015 I juli, augusti, september. | REAKTIONISTA

Kommentera